Braşov

articolul anterior articolul urmator

Carte de condoleanţe la Casa Baiulescu, în memoria victimelor de la Nisa

0
18 Jul 2016 14:19:55
Autor: Sebastian Dan
Luni, la prânz, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Nisa
Luni, la prânz, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Nisa

Agenţia Consulară a Franţei şi Alianţa Franceză Braşov a organizat – în faţa Casei Baiulescu din Bd. Eroilor nr. 33 – un moment de reculegere în memoria victimelor atacului de la Nisa, din 14 iulie 2016, la ora 12.00.

„Vă aşteptăm pe toţi cei ce doriţi să vă exprimaţi compasiunea fată de victime şi familiile acestora, dar şi solidaritatea cu naţiunea franceză în aceste momente atât de dureroase. Cei ce doresc să lase mesaje scrise au la dispoziţie o carte de condoleanţe”, au anunţat organizatorii.

Printre cei care şi-au manifestat compasiunea faţă de victime a fost prefectul Ciprian Băncilă şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ambrus Izabella – Agnes, care ne-a declarat: „Condamnăm actele de terorism într-o Europă unită şi multiculturală. Suntem alături de familiile care îşi plâng morţii…”.

„Ne exprimăm compasiunea faţă de victime şi familiile acestora, precum şi solidaritatea cu naţiunea franceză prietenă, în aceste momente cruciale pentru întreaga umanitate. Flagelul terorismului, care încearcă să sădeasca teamă şi deznădejde, nu va reuşi să dezbine întreaga lume civilizată, care crede în valorile fundamentale ale democraţiei “,  a declarat prefectul judeţului Braşov, Ciprian Băncilă 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările