Braşov

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Circulaţia feroviară între Braşov şi Predeal a fost reluată

0
19 Apr 2017 18:53:31
Autor: Simona Suciu
Mai multe trenuri au întârzieri uriaşe
Mai multe trenuri au întârzieri uriaşe

Circulaţia feroviară a fost întreruptă mai bine de cinci ore din cauza copacilor doborâţi de vânt. Trenurile care circulă pe raza Regionalei Braşov au întârzieri.

UPDATE. CFR a anunţat că  pe raza Sucursalei regionale CF Braşov, între Timişu de Sus – Dârste, pe firul I trenurile circulă remorcate cu locomotive electrice, iar pe firul II circulă remorcate cu locomotive Diesel. Trenurile care tranzitează regionala Braşov înregistrează întârzieri în circulaţie. 

Mai mulţi copaci s-au prăbuşit în această după-amiază între Dârste şi Timişul de Sus din cauza vântului puternic şi au rupt liniile de înaltă tensiune. Circulaţia feroviară este întreruptă pe ambele sensuri, iar mai multe echipe de la CFR sunt la faţa locului pentru a remedia defecţiunea. Sunt afectate două trenuri de călători care vor avea întârzieri de peste trei ore. Unul staţionează în Gara Predeal, iar altul la Câmpina. În zona au fost trimise locomotive Diesel pentru a prelua garniturile. 

Circulaţia feroviară a mai fost întreruptă astăzi în aceeaşi zonă, după ce un copac a căzut peste şine între Timişul de Sus şi Predeal. Potrivit unui cimunicat de presă al CFR copacul a căzut pe trenul 14031 (aparţinând Regiotrans). Drept urmare circulaţia feroviară pe această relaţie a fost închisă pe ambele fire de circulaţie din cauza lipsei de tensiune la linia de contact. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului şi au desfăşurat operaţiuni de înlăturare a copacului căzut şi de remediere a liniei de contact, astfel încât circulaţia feroviară a fost reluată începând cu ora 13,25 pe firul I de circulaţie şi 13,38 pe firul II de circulaţie. În urma întreruperii circulaţiei pe relaţia Predeal –Timişu de Sus, trei trenuri au acumulat întârzieri, cuprinse între 60 – 100 de minute.

De asemenea, tot în cursul zilei de azi, circulaţia feroviară pe relaţia Izvorul Mureş – Izvorul Olt (raza SRCF Braşov) a fost interrupt tot din cauza unui copac prăbuşit.

Având în vedere condiţiile meteo Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A.  îşi  cere  scuze  pentru disconfortul  creat  şi  recomandă publicului  călător  ca înainte  de  efectuarea  călătoriei  să  solicite informaţii  despre  eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările