Braşov

articolul anterior articolul urmator

Comisarul Gotcă bate tot şi în SUA. O nouă medalie pentru România!

0
29 Jun 2015 10:45:26
Autor: Sebastian Dan

Comisarul Constantin Gotcă şi-a adjudecat a opta victorie la Jocurile Mondiale ale Politistilor si Pompierilor 2015, desfăşurate la Fairfax SUA.

In prezent, Gotcă este în Detroit, la nişte prieteni, unde a sosit de la Fairfax (unde a fost competiţia) şi unde rămâne până în 3 august, cand va reveni acasă.

„Pentru că vârsta îmi permite, dar şi pentru că dintotdeauna am spus adevărul, este important de stiut că «aceasta echipa a României» este formată, de fapt, din nişte persoane care au ajuns la Fairfax cam pe cont propriu şi care a obţinut medalii foarte muncite! Problema e însă alta: aceea că, totuşi, a fost un fel de delegaţie oficială care nu a fost prezentă la competiţia de judo unde un tânăr şi-a fracturat un picior, tânăr cu care nu a avut cine merge la spital, imaginându-ne cam ce înseamnă asta în ţară străină!”, ne-a declarat Constantin Gotcă.

„Competitia de anul acesta a fost foarte grea atat pentru faptul ca trec anii si peste mine (toti cei cu care am luptat erau cu 6-9 ani mai mici) cat si pt ca nivelul este foatre ridicat! In plus, cele 11-12 kg ce le am de obicei in plus peste cat 100 (categoria semigrea) au fost eliminate cu"lupta multa"!!!! De fapt, inainte cu o ora de cantarul oficial mai aveam de dat 700gr care "nu mai voiau sa plece" ( asa se explica vioiciunea de pe fata mea in pantalon scurt)!!! La categoria de varsta +50 ani si greutate -100 kg, am fost 6 competitori , am avut 5 meciuri pe care le-am castigat prin ippon (inainte de limita) ca de fapt cum am castigat toate meciurile din cele 9 editii la care am participat in ultimii 16 ani ) !!! In urma cu 2 ani (editia Belfast) am vazut un posibil adversar din Rusia (care era la cat inferioara de vgotca judo sua

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările