Braşov

articolul anterior articolul urmator

Convenţie de Kangoo Jumps, la Braşov

0
28 Apr 2011 13:00:00
Autor: adevarul
Convenţie de Kangoo Jumps, la Braşov
Convenţie de Kangoo Jumps, la Braşov

Antrenori renumiţi şi promotori ai mişcării pe ghete kangoo din toată lumea se vor reuni, sâmbătă, 30 aprilie, la Alpin Resort & Spa.

Iubitorii celei mai noi forme de aerobic pot lua parte la diverse programe de Kangoo Power, Kangoo Kick, Kango TTR, Dance aerobic, Zumba, Capoeira aerobic şi Tae-Bo, prezentate de antrenori renumiţi şi promotori ai acestui sport din toată Europa.

Organizatorii convenţiei estimează că la această primă ediţie vor participa peste 1.500 de persoane dornice să se mişte şi să trăiască într-un ritm alert, dar sănătos. Promotorul care a adus acest sport în Romania este Kinga Sebestyen - prezenter internaţional Kangoo Jumps.

Răduleasca, invitată specială

Pe lângă programele speciale de aerobic, participanţii vor putea asista la o prezentare de modă a colecţiei K&K, semnată de Kinga Sebestyen şi vor avea parte de multe alte surprize. Invitatul de onoare al evenimentului este Denis Naville, cel care a patentat ghetele Kangoo Jumps şi tot ce este legat de acest sport. Printre invitaţii speciali se va afla şi Mihaela Rădulescu, o fană înfocată a acestui tip de sport.

Cu o seară înaintea marii convenţii, participanţii sunt invitaţi la petrecerea de deschidere a evenimentului, începând de la ora 17.00, în aceeaşi locaţie.

Înscrierile la cea mai mare întâlnire a iubitorilor Kangoo Jumps se pot face online, pe site-ul www.conventie.kangoojumps.ro, unde găsiţi şi detalii despre programul evenimentului, invitaţi şi rezervări. Înscrierile au loc până în 15 aprilie 2011. Biletele costă între 100 şi 150 de lei, şi includ masa şi participarea la oricare şedinţă desfăşurată pe tot parcursul zilei de 30 aprilie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii