Braşov

articolul anterior articolul urmator

Deschiderea pasajului care scurtează drumul spre Sânpetru a fost amânată pentru luna mai

0
19 Apr 2017 09:35:50
Autor: Simona Suciu
Pe tronsonul II al Ocolitoarei se circulă în regim de autrostradă
Pe tronsonul II al Ocolitoarei se circulă în regim de autrostradă

Deşi iniţial Compania de Drumuri Braşov anunţase că pasajul va fid at în folosinţă în 25 aprilie. CNAIR a anunţat că termenul este oficial 15-18 mai. Braşovenii care trebuie să ajungă în Sânpetru vor mai circula încă o lună pe ruta ocolitoare.

Pasajul va fi gata în 25 aprilie, dar nu va fi şi deschis circulaţiei. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că după această dată urmează procedura de pregătire a recepţiei de la finalizarea lucrării şi automat recepţia în sine a investiţiei. Abia apoi pasajul va fi deschis circulaţiei, data anunţată fiind între 15 şi 18 mai.

Până la jumătatea lunii mai şoferii vor merge însă pe drumulmai lung: 13 Decembrie-Ocolitoare tronson II direcţie spre DN 11 (Str. Hărmanului), deci şoferii vor avea obligatoriu la dreapta, nu vor putea merge direct spre Sânpetru-sensul giratoriu de la intersectia ocolitoarei cu DN 11 (str Hărmanului), întoarcere pe ocolitoare, spre DJ 103 (drumul spre Sânpetru) şi apoi DJ 103. Accesul dinspre Sânpetru spre Braşov se va face, la intersecţia DJ 103 (drumul dinspre Sânpetru) cu ocolitoarea, obligatoriu la dreapta, pe ocolitoare, spre DN 13, sensul giratoriu de la intersecţia Ocolitoarei cu DN 13 (Calea Feldioarei), întoarcere în sensul giratoriu pe ocolitoare spre str. 13 Decembrie.

Pasajul spre Sânpetru face parte din tronsul II al Ocolitoarei Braşovului care a fost dublat pentru a se circula în regim de autrostradă. Tronsonul II leagă DN 11, ieşirea din Braşov spre Hărman, de DN 13, ieşirea din Braşov spre Târgu-Mureş

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările