Braşov

articolul anterior articolul urmator

Două noi păsări răpitoare la Zoo Braşov

0
25 Apr 2018 08:55:17
Autor: Simona Suciu
Păsările pot fi admirate de vizitatori. FOTOZoo Braşov
Păsările pot fi admirate de vizitatori. FOTOZoo Braşov

O bufniţă polară şi un vultur cu cap alb pot fi admirate la Grădina Zoologică Braşov. În viitor conducerea unităţii doreşte să aducă zebre, pinguini, dar şi foci, sau lemuri.

Părările răpitoare au stat 30 de zile în carantină, dar s-au adaptat foarte bine şi acum pot fi admirate de vizitatori. Bufniţa polară - un mascul în vârsta de aproximativ 10 luni - a fost adusă din Paris, iar femela de vultur cu cap alb - în vârstă de 10 ani - dintr-un parc zoologic din Danemarca. Păsările au trecut cu bine de perioada de carantină şi vor fi în continuare monitorizate de personalul specializat al Grădinii Zoologice Braşov. Zoo Braşov este în discutii cu alte grădini zoologice din Europa în vederea aducerii de perechi pentru aceste păsări.

Zoo Braşov se va îmbogăţi şi cu alte exemplare, după ce vor fi finalizate lucrările la casele maimuţelor şi lemurilor, în curs acum. Conducerea Zoo vrea ca în acest an să pornească lucrările de amenajarea a unor spaţii speciale şi pentru zebre, panda roşu, suricate, pinguini şi foci.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările