Braşov

articolul anterior articolul urmator

Jocuri, concursuri şi multă distracţie de Ziua Panda Roşu la Grădina Zoologică Braşov

0
20 Sep 2021 20:03:14
Autor: Ioan Buciumar
Ziua Internaţională Panda Roşu la Grădina Zoologică Braşov FOTO Grădina Zoologică Braşov
Ziua Internaţională Panda Roşu la Grădina Zoologică Braşov FOTO Grădina Zoologică Braşov

În 21 septembrie este Ziua Internaţională Panda Roşu. La Grădina zoologică din Braşov există doi adulţi şi doi pui din această specie rară, care vor fi sărbătoriţi cu această ocazie.

Una din principalele atracţii ale Grădinii Zoologice Braşov, panda roşu, este animalul sărbătorit în 21 septembrie pe întreaga planetă. Ziua Internaţională Panda Roşu prilejuieşte o serie de evenimente în toate parcurile zoo din lume care au exemplare din această specie rară. 
 
„Sărbătorim Ziua Internaţională a unei specii foarte dragi nouă. Este vorba despre panda roşu. Noi suntem singurii din ţară care au două exemplare şi, de ceva vreme, ne bucurăm şi de doi pui”, a spus directorul Grădinii Zoologice Braşov, Alin Pânzaru. La Braşov, evenimentele debutează la ora 11:00. 
 
„Avem plăcerea să le povestim vizitatorilor despre aceste animăluţe, să ne împrietenim cu ele, apoi copiii au posibilitatea să deseneze alături de noi”, a explicat reprezentantul Grădiniii Zoologice Braşov, Mihail Mădălin Milea. Atelierul de desen va începe la prânz, iar o oră mai târziu copiii vor putea juca „Ochi de Panda”, un joc în care trebuie să găsească diferenţe între desene asemănătoare. 
 
Ziua va continua cu un alt atelier, în care cei mici pot învăţa să deseneze un panda roşu şi se va încheia cu o activitate dragă celor mici, în care aceştia vor putea face un panda roşu din hârtie, la o lecţie de origami. 
 
Vă mai recomandăm:
 
Dorel se întoarce: cu o lovitură de târnăcop a lăsat fără apă un spital, o fabrică de bere şi mai multe cartiere din două municipii VIDEO
 
Bănci moderne, din metal, în curtea Bisericii Negre din Braşov. Ce spun braşovenii despre asta 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările