Braşov

articolul anterior articolul urmator

Motocicliştii din cadrul grupului Ugly Bikers Brasov au oferit flori cadrelor medicale de la Spitalul de Pneumoftiziologie VIDEO

1
24 Apr 2021 16:35:21
Autor: News.ro

Motocicliştii din cadrul grupului Ugly Bikers Brasov au mers sâmbătă după amiază la Spitalul de Pneumoftiziologie Braşov, pentru a oferi flori cadrelor medicale drept mulţumire pentru efortul acestora de a salva vieţile celor afectaţi de infecţia cu SARS-CoV-2.

Motociclişti au intrat încolonaţi în curtea unităţii sanitare şi au oferit buchete de lalele doctoriţelor, asistentelor şi îngrijitoarelor, ei fiind primiţi la intrările în pavilioanele spitalelor. 
 
„Ne onorează gestul dumneavoastră. Ne bucurăm că avem şi aprecieri! Vă mulţumim foarte mult!”, le-a transmis una dintre doamnele care au primit flori. 
„Să sperăm că se mai găsesc şi alţii care să facă gesturi ca şi noi, să respecte legea şi încet-încet, să revenim la normal. Am venit nu neapărat cu gândul la Florii, ci în special cu gândul că luptă pentru noi toţi” a declarat Rolly, unul dintre motocicliştii care au mers să ofere flori.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Robert Oppenheimer
24.04.2021, 18:33:09

Cred ca acesti cracanati pe motoarele lor de tip cazan de tuica si care bat perfect la moaca cu denumirea turmei sunt visul oricarei femei de acolo.

-3 (3 voturi)
Modifică Setările