Braşov

articolul anterior articolul urmator

O familie cu trei copii a fost evacuată pentru o datorie de 700 de lei

0
23 Jul 2013 10:35:36
Autor: Simona Suciu
Vecinii au sărit în apărarea familiei sărmane. FOTOBuna Ziua Făgăraş.
Vecinii au sărit în apărarea familiei sărmane. FOTOBuna Ziua Făgăraş.

Oamenii locuiau cu chirie pe strada Negoiu într-o locuinţă ce aparţine Primăriei Făgăraş. Familia se descurcă cu un singur salariu şi nu a mai reuşit să plătească chiria în ultimele luni.

Oamenii s-au trezit la uşa casei cu executorul judecătoresc, însoţit de jandarmi şi de reprezentanţi ai Primăriei Făgăraş. Deşi executorul judecătoresc susţine că aceşti chiriaşi au fost înştiinţaţi de evacuare în urmă cu câteva săptămâni, chiriaşii spun că nu au ştiut nimic şi nu au primit nicio hârtie, în acest sens, scrie „Bună Ziua, Făgăraş”. Oamenii nu şi-au mai achitat chiria de peste şase luni, iar Primăria Făgăraş i-a dat în judecată. Contractul de închiriere a fost reziliat, iar oamenii daţi afară din casă.

Familia Pârvu, compusă din cei doi soţi şi trei copii, trăieşte dintr-un singur salariu, cel al soţului. În timpul procedurii de evacuare, la faţa locului au venit şi câţiva reprezentanţi ai Serviciului de Asistenţă Socială, pentru a se asigura că cei trei copii vor avea toate condiţiile necesare unui trai decent şi după plecarea din locuinţa social, mai scrie Buna Ziua Făgăraş.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările