Braşov

articolul anterior articolul urmator

Show grandios, diseară, în Piaţa Sfatului, la Romanian Music Awards. Au fost impuse mai multe restricţii de circulaţie

0
14 Sep 2013 09:05:25
Autor: Simona Suciu
Scena din Piaţa Sfatului este una impresionanră. FOTOmusicaandcultureblog.
Scena din Piaţa Sfatului este una impresionanră. FOTOmusicaandcultureblog.

Cel mai mare eveniment muzical al anului începe la ora 19.00 şi va fi transmis live în 19 ţări. Pe scenă vor urca nume mari ale muzicii româneşti, vor fi lansări de videoclipuri şi spectacole pirotehnice. În Piaţa Sfatului a fost montată cea mai mare scenă din România.

Pietonii nu vor mai avea acces în Piaţa Sfatului după ora 17.00 decât cu invitaţie, acreditare sau bilet de intrare la spectacol. Traficul rutier pe străzile G. Baritiu şi Mureşenilor, sensul de coborâre dinspre cartierul Schei spre Casa Armatei, va fi restricţionat în intervalul orar 18.30-20.00. Pe celălalt sens, de urcare, se va circula normal.

Vama, Vunk, Giulia, Dj Andi, Activ, Cargo, Delia, Andreea Bănică, Alex Velea, CRBL, Grasu XXl , Guess Who, Deepcentral, Anda Adam, Voltaj, Nicole Cherry, Ami, La La Band, Corina, Fly Project sunt numai câţiva dintre artiştii care vor fi sâmbătă la Braşov.

Pentru cea mai importantă gală de premiere a artiştilor a fost montată cea mai mare scenă construită vreodată în România, la montarea căreia au lucrat peste 200 de oameni. Au fost instalate 120 de aparate de lumină şi 300 metri pătraţi de ecran cu led pe scena care măsoară 352 de metri pătraţi. Sonorizarea scenei este asigurată de 50 de boxe, cu o putere de 100.000 wati!, scrie realitatea.net.

Evenimentul este prezentat de Cornel Ilie şi Gina Pistol. Printre momentele mult aşteptate, se numără lansările de videoclipuri şi piese noi, featuring-urile inedite între artişti, dar mai ales relansarea trupei Activ. Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00 cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. Biletele de intrare costă 15 lei şi au fost puse astăzi în vânzare. Evenimentul va fi transmis în 19 ţări.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii