Braşov

articolul anterior articolul urmator

Prag psihologic depăşit la Dino Parc. Câţi vizitatori a avut parcul din Râşnov în plină pandemie

0
3 Aug 2021 18:01:41
Autor: Ioan Buciumar
Cel mai înalt dinozaur din Europa de Sud-Est FOTO europa fm
Cel mai înalt dinozaur din Europa de Sud-Est FOTO europa fm

Deşi ne aflăm încă în stare de alertă din cauza pandemiei de coronavirus, Dino Parc de la Râşnov a înregistrat încasări apropiate de recordul absolut şi a depăşit 2 milioane de vizitatori

Parcul cu dinozauri de la Râşnov a atins un prag important în ce priveşte numărul de vizitatori. Deschis în iunie 2015, locul a fost vizitat până acum de 2 milioane de turişti, potrivit managerului parcului, Adrian Apostu. Acesta spune că, după încetarea stării de urgenţă, turiştii au început din nou să vină în număr foarte mare la Râşnov. 
 
Mai mult, în prima jumătate a acestui an, încasările au fost de peste 5,4 milioane de lei, foarte aproape de prima jumătate a anului 2019. Atunci a fost şi cea mai bună perioadă din istoria Dino Parc, cu încasări care au depăşit 5,5 milioane de lei. 

Afluenţa de turişti din acest sezon a condus la depăşirea cifrei de 2 milioane de bilete vândute, fapt care face din parc una din cele mai vizitate destinaţii turistice din România. 
 
„Vreau să vă spun că foarte multele mesaje primite de la micii noştri fani cărora le era dor de Dino Parc ne-au responsabilizat şi mai tare şi ne-au îndemnat să mergem înainte cu investiţiile pentru a adăuga noi atracţii în Dino Parc. 

Anul acesta am reuşit să aducem cel mai înalt dinozaur care a existat vreodată, un dinozaur care are înălţimea a două girafe suprapuse şi pe care l-am expus în premieră europeană aici, la noi în parc”, a declarat managerul Adrian Apostu.
 
Un alt dinozaur, care are deja ceva vechime la Râşnov, măsoară 45 de metri lungime şi este unul din cei mai lungi dinozauri care au existat. De la deschidere şi până acum, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei şi-a dublat suprafaţa, ajungând la 3,5 hectare şi peste 100 de dinozauri atestaţi ştiinţific.
 
Vă mai recomandăm:
 
Rezultat de excepţie pentru România la Olimpiada Internaţională de Chimie, de la Tokyo. Elevii au cucerit trei medalii de aur şi una de argint
 
Lacune ale ordonanţei privind urşii agresivi: motivul pentru care medicii veterinari ar trebui să devină lunetişti

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările