Braşov

articolul anterior articolul urmator

S-au reluat lucrările la Centrul de Agrement din Poiana Braşov. Investiţia de 10 milioane de euro trebuie finalizată până la sfârşitul acestui an

0
5 Mar 2015 09:12:52
Autor: Simona Suciu
Centrul trebuie finalizat anul acesta. FOTO Primăria Braşov.
Centrul trebuie finalizat anul acesta. FOTO Primăria Braşov.

Chiar dacă vremea nu este încă una destul de caldă, noul constructor a reluat lucrările deoarece Centril de Agrement trebuie finalizat până la finele lui 2015. Lucrările au fost abandonate aproape un an după ce constructorul iniţial a intrat în insolvenţă.

Cea de a doua licitaţia a fost câştigată de o companie locală, Energoconstruct din Zărneşti (jud. Braşov). Lucrările la Centrul de Agrement din Poiana Braşov au fost sistate în primăvara anului trecut după ce firma Valve din Brăila, care a câştigat licitaţia, a intrat în insolvenţă. Centrul de Agrement din Poiana Braşov este una dintre cele mai mari investiţii din staţiune, în valoare de 10 milioane de euro. Până acum lucrările au fost realizate în proporţie de 30%. Centrul va fi amplasat la poalele pârtiei de schi Bradu, în spatele complexului Capra Neagră.

Centrul de agrement va dispune de un club de bowling cu o capacitate de 180 de persoane, cu opt piste profesionale, dar şi cu mese de biliard. În incintă va mai fi amenajată şi o sală de căţărare de 250 de metri pătraţi. Pereţii vor avea trei tipuri de dificultate, iar zece persoane vor putea să escaledeze simultan. Tot în interior va exista şi o sală de minigolf cu nouă module şi cu o capacitate de 50 de persoane. Proiectul cuprinde şi spaţii de distracţii destinate celor mici. Aceştia vor avea la dispoziţie două piste de minibowling, jocuri electrice-electronice, simulatoare, mese de minihokey, minifotbal, sau minibasket. De asemenea, va exista şi spaţiu destinat odihnei şi discuţilor, dotat cu fotolii, mese şi scaune pentru public.

Distracţie în aer liber

Pe aproape 13.000 de metri pătraţi vor fi amenajate piste de skateboard, biciclete şi pârtii de sănii şi bob. Vor exista şi zone verzi, dar şi un parc pentru copii. „Este unul dintre proiectele importante pentru Braşov, care vizează crearea de spaţii de agrement în Poiană. Dezvoltarea staţiunii este una dintre priorităţi, iar aceasta cuprinde toate aspectele, de la infrastructura pentru schi, crearea de locuri de parcare, până la acest centru“, a mai spus George Scripcaru.

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO S-a inaugurat pârtia de tubing şi săniuş din Poiana Braşov, o premieră în acest sezon

Cât ne va costa să schiem sezonul acesta în Poiana Braşov. Cu 2000 de lei puteţi închiria o pârtie

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările