Braşov

articolul anterior articolul urmator

Singurul sport la care România a progresat în ultimii ani. Etape de Cupă Continentală la sărituri cu schiurile, în acest weekend, la Râşnov

0
19 Aug 2021 15:05:40
Autor: Ioan Buciumar
Două etape Cupă Continentală la sărituri cu schiurile vor avea loc în weekend la Râşnov FOTO Ioan Buciumar
Două etape Cupă Continentală la sărituri cu schiurile vor avea loc în weekend la Râşnov FOTO Ioan Buciumar

Sportivi din 20 de ţări se vor întrece în weekend la Râşnov în două etape de Cupă Continentală la sărituri cu schiurile.

Două etape de Cupă Continentală se vor desfăşura la Râşnov, în acest weekend, atât la masculin, cât şi la feminin, la săriturile cu schiurile, unul din puţinele sporturi din România la care avem rezultate mai bune în ultimii ani decât în trecut. 

Pentru oraşul braşovean a devenit o tradiţie să găzduiască evenimente sportive de o asemenea importanţă, la care autorităţile locale şi cele judeţene sunt prezente de fiecare dată. 
 
„Vreau să felicit atât Federaţia Română de Schi şi Biatlon, cât şi Primăria Oraşului Râşnov pentru perseverenţa de care dau dovadă, pentru faptul că, de fiecare dată, atât în perioada de vară, cât şi în perioada de iarnă, avem evenimente importante desfăşurate pe baza olimpică de la Râşnov”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea.
 
Ca de fiecare dată, Primăria Râşnov vine în întâmpinarea iubitorilor sportului care îşi doresc să vadă evenimentul pe viu. 

„Avem puse la dispoziţie toate mijloacele de transport necesare, ne-am organizat în aşa fel încât desfăşurarea evenimentelor să nu aibă de suferit, cu atât mai mult cu cât trecem şi o perioadă de pandemie, mai complicată, şi sperăm şi ne dorim din tot sufletul să încheiem cu bine aceste evenimente”, a spus viceprimarul oraşului Râşnov, Carmen Sandu.
 
Întrecerea este una extrem de importantă pentru toţi sportivii care îşi doresc să ajungă la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2022. 
 
„Avem de această dată patru fete care pot concura – calificate în Cupa Continentală – şi şase băieţi, iar punctele pe care le vor face aceşti copii, pentru că încă sunt juniori, cu excepţia Danei Haralambie, sunt convins că vor aduce un plus la zestrea de puncte a României şi asta înseamnă o calificare cu cel puţin o fată şi un băiat la Jocurile Olimpice de anul viitor, din februarie, de la Beijing”, a precizat secretarul general al Federaţiei Române de Schi şi Biatlon, Puiu Gaspar. 
 
Sâmbătă, competiţia va debut cu antrenamentul oficial al fetelor, la ora 11:00, iar, o oră mai târziu va avea loc întrecerea, urmată de festivitatea de premiere. La 14:00 va începe antrenamentul oficial al băieţilor, iar la 15:30 este programată competiţia masculină, urmată de festivitatea de premiere. 

Duminică, fetele vor intra pe trambulină la ora 10:00, iar concursul va debuta la 11:00. Băieţii vor avea săritura de probă la ora 13:00, iar competiţia va începe o oră mai târziu. 
 
Vă mai recomandăm:
 
Manager la o multinaţională, proxenet în timpul liber. Cum racola bărbatul tinerele pe care le obliga să se prostitueze
 
Un candidat la Bacul de toamnă a postat pe Facebook dovada că a copiat la examen
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările