Braşov

articolul anterior articolul urmator

Stradă din Braşov surpată sub greutatea unui camion care nu avea permis de liberă trecere. Ce i s-a întâmplat şoferului

0
12 May 2022 18:51:44
Autor: Ioan Buciumar
Sursa Poliţia Locală Braşov
Sursa Poliţia Locală Braşov

Un camion care nu avea permis de liberă trecere pe o stradă din Braşov a ajuns în albia Timişului Sec, deoarece o placă de beton care acoperea râul nu a rezistat sub greutatea vehiculului.

Un camion a ajuns în Timişul Sec deoarece o placă de peste apă a cedat sub greutatea vehiculului. Incidentul s-a petrecut pe strada Ienupărului, în apropierea intersecţiei cu străzile Morii şi Avram Iancu din Braşov. 

Camionul care aparţine unei firme din Codlea era încărcat cu nisip şi, în momentul în care a trecut peste o placă de beton care acoperă râul, aceasta a cedat, iar vehiculul a căzut cu o parte în apă şi a rămas blocat. 
 
„Colegii de la Poliţia Locală au fost pe teren şi l-au amendat pe şofer pentru că nu a respectat traseul prevăzut în permisul de liberă trecere. El nu avea dreptul să intre pe acea stradă, având în vedere că strada are o anumită infrastructură, care face faţă unui anumit tonaj. Tocmai de aceea, traseul lui se oprea pe strada Morii şi nu i se permitea intrarea pe strada Ienupărului”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. 
 
Lucrarea la care şoferul ducea nisipul era tot pe strada Morii, aşa că prezenţa camionului pe strada Ienupărului nici măcar nu se justifica în vreun fel. 

Şoferul a fost sprijinit să scoată maşina, iar firma va trebui să execute lucrările de reparaţie pe canalul Timişului Sec. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
Primul muzeu al sportului din România va fi deschis vara aceasta. Va fi şi centru de cercetare pentru istoria sportului
 
Ce mari muzicieni au cântat la pianul unui celebru compozitor român, găzduit de un muzeu din Braşov

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările