Braşov

articolul anterior articolul urmator

Târg regional de pescuit şi vânătoare în Ţara Făgăraşului

0
16 Apr 2015 14:32:55
Autor: Sebastian Dan

În perioada 18-19 aprilie 2015 se va desfăşura prima ediţie a Târgului regional „Expo Pescuit şi Vânătoare Ţara Făgăraşului 2015“, eveniment ce va avea loc la sala de evenimente a Cercului Militar Făgăraş.

Târgul regional Expo Pescuit şi Vânătoare Ţara Făgăraşului 2015 este un eveniment organizat de către Fundaţia Culturală „Negru Vodă“ Făgăraş în colaborare cu Asociaţia Păstrăvarilor şi vizează să aducă la un loc producători şi importatori de produse destinate pescuitului şi vânătorii precum: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, bijuterii de vânătoare, produse din vânat (alimente), produse ornamentale, meşteşugăreşti, trofee, echipament optic, turism de pescuit şi vânătoare etc.

„Venim astfel în întâmpinarea celor peste 5.000 de pescari şi vânători de pe un teritoriu situat între Sibiu şi Braşov, care nu au avut parte niciodată de un asemenea eveniment.
Nu vor lipsi standurile cu produse alimentare aferente sectorului de pescuit şi vânătoare, hrană, echipamente şi dotări pentru peşti de cultură şi peşti ornamentali , prezentarea de echipamente si utilaje specific fermelor piscicole. De asemenea, această expoziţie cu vânzare oferă un bun prilej Asociaţiilor de Pescuit şi Vânătoare din ţară, dar şi vânătorilor pasionaţi de a prezenta trofee medaliate, vânate în ţară şi peste hotare. Acest târg va reprezenta pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte“, ne-a declarat Adrian Neag, din partea organizatorilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările