Braşov

articolul anterior articolul urmator

Topul celor mai interesante locuri de relaxare din Braşov

0
16 Jul 2010 08:30:23
Autor: adevarul

Zone ca Dumbrăviţa, Pietrele lui Solomon sau Canionul 7 Scări sunt în topul preferinţelor braşovenilor. Braşovenii au făcut un top al celor mai interesante locuri pentru perscuit, ieşit la iarbă verde, drumeţii şi activităţi sportive.

Fie că este vorba despre weekend sau concediu braşovenii nu se dau înapoi de la ieşirile în aer liber. Şi au şi unde. O companie producătoare de bere a făcut un studiu printre braşoveni şi a lansat o broşură cu locurile care au cea mai mare „audienţă" printre braşoveni.

Când vine vorba de pescuit braşovenii nu se dau înapoi să recunoască Dumbrăviţa, Rotbav şi Hoghiz ca cele mai bogate zone în resurse de peşte. Pe de altă parte, aventurierii spun că locurile ideale pentru drumeţii sunt Predealul şi Canionul 7 Scări.

Cele mai preferate zone pentru a ieşi la grătar sunt Pietrele lui Solomon, Dârste şi Dumbrăviţa. Pentru că natură fără mişcare nu există, braşovenii spun că fotbal se joacă cel mai bine pe terenul de sub Tâmpa.

Natură şi responsabilitate

Împărţit pe cinci secţiuni, respectiv cele mai frumoase locuri de pescuit, de mers la grătar, la iarbă verde, în drumeţii sau la fotbal, „Ghidul de haiducie - Braşov" este un omagiu adus muntelui.

Acesta cuprinde informaţii generale despre cele mai frumoase locuri din respectivele categorii, mărturii ale localnicilor care surprind puternica legătură existentă între ei şi munte, precum şi recomandarea de a avea un comportament responsabil faţă de mediul înconjurător, indiferent de locul în care aleg să meargă în haiducie, pentru ca şi generaţiile viitoare să se poată bucura de frumuseţile Braşovului.

Natura face parte din viaţa de zi cu zi a braşovenilor, iar broşura pe care am lansat-o stă ca mărturie a acestei legături. De-a lungul timpului, am observat şi încurajat acest lucru, iar anul acesta ne-am propus să facem un pas înainte şi, cu sprijinul braşovenilor, să identificăm cele mai frumoase locuri de haiducie, zone pe care localnicii le frecventează, le iubesc şi în care se regăsesc, să realizăm un top al acestora şi să povestim tuturor despre el. Braşovul e o zonă extrem de frumoasă, iar aceasta broşură reprezintă modul prin care noi recunoaştem şi aplaudăm acest lucru", a declarat Marian Olteanu Brand Manager-ul campaniei.

Topul efectuat la Braşov este doar un prim pas în realizarea ierarhiei celor mai frumoase locuri din România.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările