Braşov

articolul anterior articolul urmator

Un elev de 14 ani a ameninţat cu cuţitul patru copii de 10 ani pentru că aşa a văzut în filme

0
27 Feb 2013 08:55:21
Autor: Simona Suciu
Elevul avea zilnic la el un cuţit de bucătărie. FOTOArhivă.
Elevul avea zilnic la el un cuţit de bucătărie. FOTOArhivă.

Elevul problemă i-a pus cuţitul la gât unui coleg mai mic. Incidentul s-a petrecut în faţa Clubului Elevilor. Alţi trei copii care au încercat să intervină au fost ameninţaţi. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Băiatul de 14 ani din Victoria a folosit un cuţit de bucătărie, pentru a-l intimida pe mai micul coleg. Băiatul a reuşit să scape din strânsoarea agresorului şi să fugă.  Elevul agresiv este un copil problemă. A furat mai multe bunuri de colegi şi chiar un telefon mobil din sediul Fiscului. Acum el s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare şi port ilegal de cuţit în locuri publice,

„Minorul i-a ameninţat pe cei patru elevi, punându-le cuţitul la gât. Acesta a spus că a procedat ca în filme. Noi am fost sesizaţi de către cadrele didactice din instituţia de învăţământ, care au aflat, la rândul lor, de la cei patru elevi şi de la părinţii acestora. Acest copil face parte dintr-o familie dezorganizată, iar tatăl copilului nu a înţeles gravitatea faptei. S-a comportat ca şi când totul ar fi normal“, le-a declarat ziariştilor făgărăşeni comandantul Poliţiei Victoria, cms. Marian Filipoiu.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii