Braşov

articolul anterior articolul urmator

Un iordanian şi-a uitat borseta plină cu bani în toaleta unei benzinării. A avut noroc cu angajata care a dus-o la poliţie

0
1 Apr 2015 12:52:00
Autor: Simona Suciu
Tânăra a primit o plachetă din partea poliţiştilor. FOTOpolitiabrasov.
Tânăra a primit o plachetă din partea poliţiştilor. FOTOpolitiabrasov.

Braşovul este plin de oameni cinstiţi pentru care este mai important să facă ceea ce trebuie decât să pună mâna rapid pe nişte bani. A demonstrat-o de data aceasta angajata unei benzinării care a găsit o borsetă în care erau 5000 de euro. Cazul este al treilea din ultimul an în care braşovenii, care au găsit genţi cu bani, le-au dus la poliţie.

Iordanianul, care se afla în trecere prin Braşov, şi-a alimentat autoturismul de lux, un Jaguar la o benzinărie din Bartolomeu. Înainte să plece a mers la toaletă, dar a uitat acolo geanta cu bani. Avea în ea 4.050 de euro, 231 de dolari şi 3.175 de lei moldoveneşti, precum şi paşapoartele, trei carduri şi documente personale.  Borseta a fost găsită 30 de minute mai târziu de o angajată a a benzinăriei. Georgiana Monica Siminescu (23 ani) a sunat imediat la poliţie. „Şi eu aş putea să-mi pierd ceva şi să doresc să-l regăsesc. Nu m-am gândit nici o clipă să păstrez borseta. Nu banii aduc fericirea“, a declarat tânăra.

 Oamenii legii au reuşit să dea de urma iordanianului care ajunsese deja la Bacău fără să îşi dea seama că rămăsese fără bani. Bărbatul nu s-a oprit însă să îi mulţumească măcar tinerei. Poliţia a recompensat-o pe fată cu o plachetă pentru gestul de care a dat dovadă.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările