Braşov

articolul anterior articolul urmator

VIDEO A venit iarna în Harghita. Stratul de zăpadă măsoară 10 centimetri

2
6 Apr 2014 08:54:13
Autor: Simona Suciu
Zăpada s-a aşternut peste oraş. FOTObrasovultau.ro
Zăpada s-a aşternut peste oraş. FOTObrasovultau.ro

Judeţul Harghita a trecut în doar 24 de ore prin două anotimpuri. Dacă sâmbătă dimineaţa era primăvară în toată regula, acum este iarnă.

Stratul de zăpadă măsoară în unele zone chiar şi 10 centimetri . Turiştii au fost surprinşi de schimbarea bruscă de temperatură. Vremea este azi mai rece şi cu 15 grade faţă de zilele trecute. „Am fost surprinşi că a nins şi s-a răcit atât de tare. Noroc că am avut la noi ceva haine mai groase. În rest e frumos. Nu credeam că mai vedem zăpadă anul acesta“, a spus Ioan Corvos, turist.

Localnicii însă spun că sunt obişnuiţi cu schimbările bruşte de temperatură. „Au fost ani în care şi în mai am avut zăpadă. Suntem obişnuiţi. Nu cred însă că această iarnă târzie va ţine prea mult“, a spus Arpad Sandor.

Meteorologii spun că în următoare ziele vremea se va încălzi, iar stratul de zăpadă se va topi. Până atunci însă şoferii care traversează judeţul Harghita trebuie să aibă anvelope de iarnă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Florin Olar
6.04.2014, 11:03:35

No,amu vedeti ce sa intampla daca vreti autonomie?

+1 (3 voturi)
GrandPower Romania Shooting Range
6.04.2014, 11:57:00

"Pe Ploieşti, Doamne, pe Ploieşti!" Cam aşa se rugau ţiganii din zona de Nord a Ploieştiului în 1944 cînd americanii bombardau rafinăriile de acolo...

-1 (1 vot)