Buzău

articolul anterior articolul urmator

17 candidaţi buzoieni la concursul de rezidenţiat de luna viitoare

0
31 Oct 2013 08:21:38
Autor: Iulian Bunila
12 posturi de medici rezidenţi au fost oferite la nivelul judeţului Buzău
12 posturi de medici rezidenţi au fost oferite la nivelul judeţului Buzău

Posturile de medici rezidenţi din judeţul Buzău sunt în continuare atractive. Astfel, pentru examenul de rezidenţiat 2013, la nivelul judeţului Buzău au fost oferite 12 posturi. Nu mai puţin de 17 dosare de înscriere pentru rezidenţiat au fost primite de Direcţia de Sănătate Publică Buzău, dintre care 14 ale unor absolvenţi de medicină, un absolvent de medicină dentară şi doi de farmacie.

Cele 12 posturi sunt distribuite astfel: un post la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, la specialitatea Oncologie, Spitalul Orăşenesc Nehoiu, două posturi - unul de Farmacie,  iar celălalt de Radiologie şi Imagistică medicală. 

Spitalul de Boli Cronice Smeeni oferă trei posturi, câte unul pentru specialitatea analize medicale, medicină internă, respectiv pediatrie, şi Spitatul CF Galaţi, secţia exterioară cu paturi CF Buzău, şase posturi cu specialitatea ATI, DV, medicina muncii, medicină internă, psihiatrie, precum şi recuperare fizică şi balneologie. 

Examenul de rezidenţiat este programat pe 17 noiembrie şi se va desfăşura în centrele universitare din ţară, 16 dintre candidaţii înscrişi pentru posturile din Buzău optând să susţină examenul la Bucureşti şi numai unul la Craiova. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii