Buzău

articolul anterior articolul urmator

În Buzău, doar jumătate dintre angajaţii din şcoli s-au vaccinat anti-COVID VIDEO

0
15 Apr 2021 17:45:28
Autor: Iulian Bunila
Sursa TV Sat RM
Sursa TV Sat RM

Ritmul lent al vaccinărilor în şcoli îi determină pe oficialii din învăţământ să gândească o strategie. Reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei se întâlnesc cu autorităţi publice locale şi din sănătate, cu directorii de şcoli, pentru a dezbate problema vaccinării cadrelor didactice şi necesitatea testării rapide a elevilor.

 
Un astfel de eveniment a avut loc, joi, în Buzău. Întrunirea a însemnat şi debutul, la Buzău, a campaniei „Vaccinare şi testare, pentru învăţare!” iniţiată de Ministerul Educaţiei cu obiectivul clar de readucere în şcoli a elevilor şi profesorilor.
 
Alături de secretarul de stat în cadrul Ministerului Educaţiei, Kallós Zoltán, la eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, primarul Buzăului, Constantin Toma şi subprefectul Viorel Holban.
 
În faţa directorilor de şcoli, reprezentantul DSP Buzău, medicul epidemiolog Carmen Scîntei, a pledat pentru vaccinare, aceasta fiind singura modalitate prin care s-ar putea relua cursurile cu participarea în clasă a elevilor. 
 
Un alt subiect dezbătut în cadrul evenimentului de joi, organizat de Ministerul Educaţiei, a fost identificarea problemelor cu care se confruntă elevii şi profesorii, în această perioadă, dar şi pentru a contabiliza pierderile de cunoştinţe şi informaţii suferite de copii în timpul cursurilor online. 
 
 
Vă mai recomandăm să citiţi:
 

Operaţiune pentru salvarea unei tinere răpite de soţul agresiv. Erau despărţiţi de două luni

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările