Buzău

articolul anterior articolul urmator

Şapte cazuri noi de COVID-19, în Buzău. O educatoare de la Protecţia Copilului şi trei angajate ale unei croitorii, printre infectaţi

0
6 Jun 2020 13:30:57
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în judeţul Buzău au mai fost confirmate şapte cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul judeţului a ajuns la 211. Printre pacienţi, un educator din cadrul unui centru destinat copiilor de pe raza municipiului Buzău, un cadru medical şi trei angajate ale unei fabrici de confecţii.


CAZUL 205: pacient sex feminin, 51 de ani, din municipiul Buzău, asimptomatică, aflată în domiciliu, salariată a DGASPC Buzău. 

CAZUL 206: pacient sex feminin, 44 de ani, personal medical UPU- Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, asimptomatică. 

CAZUL 207: pacient sex feminin, 36 de ani, simptomatică, salariată a unei fabrici de confecţii.

CAZUL 208: pacient sex feminin, 54 de ani, simptomatică, salariată a unei fabrici de confecţii. 

CAZUL 209: pacient sex feminin, 39 de ani, salariată a unei fabrici de confecţii. 

CAZUL 210: pacient sex feminin, 72 de ani, simptomatică, internată la UPU- Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău (izolată). 

CAZUL 211: pacient sex feminin 67 de ani, simptomatică, internată la Secţia Pneumoftiziologie- Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău (izolată). 

Pacienţii au fost internaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare. 

În judeţul Buzău au fost confirmate 211 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 110 de persoane fiind declarate vindecate şi externate. Un număr de 22 persoane se află în carantină instituţionalizată, iar 2.026 persoane sunt izolate la domiciliu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii