Buzău

articolul anterior articolul urmator

Şcolile din judeţul Buzău rămân închise şi marţi

0
27 Jan 2014 18:00:03
Autor: Iulian Bunila
Elevii buzoieni ar putea sta acasă şi miercuri
Elevii buzoieni ar putea sta acasă şi miercuri

Toate instituţiile de învăţământ din judeţul Buzău rămân închise şi marţi. Potrivit unui anunţ făcut de Inspectoratul Şcolar Judeţean, rămâne de văzut dacă situaţia se va menţine şi pe parcursul zilei de miercuri.

 
„Marţi, 28.01.2014, cursurile se suspendă în toate unităţile şcolare din judeţul Buzău. În situaţia în care, în grădiniţe sau şcoli, vor fi aduşi copii, aceştia vor fi supravegheaţi de cadre didactice prezente în şcoală. Pentru miercuri, 29.01.2014, vom reveni cu precizări în timp util”, informează IŞJ Buzău.
 
Totodată. Buzoienii programaţi în această săptămână să susţină proba practică pentru obţinerea permisului auto trebuie să aştepte până săptămâna viitoare. „Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din judeţul Buzău,  examinarea la proba practică în traseu,  în vederea obţinerii permisului de conducere, din saptămâna 27-31 ianuarie 2014, va fi reprogramată pentru perioada 03-07 februarie 2014, menţinându-se ordinea stabilită iniţial”, a anunţat Instituţia Prefectului, printr-o informare de presă.
 
Pe aceeaşi temă:

VIDEO Zăpadă cât casa, în localitatea buzoiană Smeeni

VIDEO Zeci de localităţi din Buzău sunt izolate din cauza nămeţilor, în a treia zi de urgie albă

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările