Buzău

articolul anterior articolul urmator

A fost distribuit primul lot de tablete pentru elevii nevoiaşi din judeţul Buzău

0
4 Dec 2020 17:16:27
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

La săptămâni bune după ce cursurile la distanţă au devenit o obişnuinţă din cauza pandemiei de Covid-19, primul lot de tablete pentru elevi nevoiaşi a ajuns, vineri dimineaţă, în judeţul Buzău.


Este vorba despre 1.040 de tablete, care au fost distribuite reprezentanţilor şcolilor, pe bază de proces verbal, în cadrul unei şedinţe care a avut loc la Grupul Şcolar Industrial „D. Filipescu” Buzău. 

Dispozitivele vor fi împărţite, zilele următoare, elevilor din familii defavorizate, în baza unui tabel întocmit de fiecare unitate şcolară în parte.

Până pe 18 decembrie, urmează să ajungă în judeţul Buzău şi restul necesarului de tablete solicitate Ministerului Educaţiei de către I.Ş.J. Buzău.

Criteriile pentru care se acordă aceste tablete: în familie nu există niciun echipament informatic, în familie există un singur echipament informatic, dar sunt doi sau mai mulţi fraţi, elevi, sau familia deţine un singur echipament, tabletă sau laptop, dar este folosit de părinţi, în telemuncă. 

În baza acestor criterii, părinţii au depus solicitări la unitatea de învăţământ, pentru ca elevii să primească aceste tablete.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările