Buzău

articolul anterior articolul urmator

Accesul într-un centru DGASPC Buzău a fost restricţionat, după ce o angajată a fost testată pozitiv

0
6 Jun 2020 13:41:58
Autor: Iulian Bunila

În urma testării periodice a personalului din unităţile rezidenţiale, vineri a fost confirmată pozitiv COVID-19 o educatoare din cadrul unui centru destinat copiilor, de pe raza municipiului Buzău. Toate celelalte 50 de teste sunt negative.


Accesul în cadrul centrului este restricţionat. Două persoane, colegi de tură ai educatoarei, au intrat imediat în izolare la domiciliu.

În prezent, niciun beneficiar şi niciun angajat nu prezintă simptome, starea de sănătate a acestora este monitorizată permanent, orice modificare urmând a fi comunicată imediat către Direcţia de Sănătate Publică Buzău.

La nivelul centrului, conform măsurilor stabilite de către DSP Buzău, a fost realizată dezinfecţia întregii clădiri, s-au creat circuite separate pentru copiii/ tinerii rezidenţi şi personalul de îngrijire şi asistenţă (atât pentru accesul la dormitoare, cât şi pentru servirea mesei), se realizează triajul personalului la intrarea în tură şi se derulează permanent acţiuni de igienizare şi dezinfectare a spaţiilor şi a obiectelor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii