articolul anterior articolul urmator

UPDATE Avion prăbuşit în zona Nehoiu, din Buzău. Cele două persoane care au murit ar fi din Cluj. Cum explică accidentul experţii în aviaţie

6
15 May 2019 16:15:06
Autor: Iulian Bunila
FOTO Iulian Bunilă
FOTO Iulian Bunilă

6 Comentarii

Radu Mircea
15.05.2019, 16:34:22

# Au mai fost zvonuri d'astea prapastioase , asa ca e mai bine sa asteptam ceva sigur . Totusi ma intreb cum dracu' poate sa zboare un avion fara sa stie de el cineva , nu cum poate sa pice ??? Autoritatea Aeronautica Nationala , Radare , Aerodromuri , Turnuri de control , ca doar nu a decolat din curtea vreunui om ??? Aici nu mai este vorba de Sapinta care este situata in apropierea granitei si un elicopter poate zbura la rigoare sub radar , Buzaul este mult in interiorul tarii , cineva trebuia sa stie de el . Daca se adevereste ca iarasi un civil a fost mai '' norocos '' decit toata aparatura , e de rau .

+1 (1 vot)
ileana iliescu
15.05.2019, 16:43:44

domnule Radu,in Maramures daca nu trecea ciobanul prin zona cine stia ca un elicopter din belarus transporta tigari de contrabanda,poate individul era la al miilea transport si autoritatile romanesti ori nu aveau habar sau poate erau in cardasie,asa cum poate sunt cu aia care transportau droguri pe mare.de ce oare UE spune ca nu suntem pregatiti sa intram in schengen,citesc si ei stirile si afla cat de ciuruite sunt granitele,daca nu functioneaza instalatiile de detectare,functioneaza coruptia.

+1 (1 vot)
Radu Mircea
15.05.2019, 17:00:13

# ileana iliescu N-am vrut sa aduc in discutie cocosheala celor doi mascarici , Dragnea si Tariceanu legata de neadmiterea noastra in spatiul Schengen , cind elicopterul este gasit dupa peste o luna de un cioban , cind valurile marii aduc la mal sute de tone de cocaina , salupe cu droguri esueaza pe grindurile Dunarii , acum vad ca si avioane civile ar putea zbura fara ca cineva sa stie de ele . Cind omul ala a sunat la 112 operatoarea trebuia deja sa-i spuna : - Stim domnule . Echipajele de salvare sunt deja pe drum .

Radu Mircea
15.05.2019, 17:09:04

# Uite ca se confirma . Chiar a picat un avion de agrement Cesna P 2008 . Doi morti .

Popescu Ion
15.05.2019, 18:58:38

DOAR ISUS SALVEAZA!!! [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." [ 1 Corinteni 15:3-4 ] 3. "V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; 4. ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; " Gata.Atat de scurta e viata unui om. O , cat de lunga e eternitatea. Nu v-o petreceti in iad. V-a intrebat cineva daca vreti sa va nasteti?Binenteles ca nu.La fel nu va va intreba nimeni daca vreti sa muriti. Prieteni,nimeni nu stie cat mai are de trait.In aceasta seara poti citi acest articol,te bagi in pat, adormi,si te trezesti in iad arzand de viu. [ 1 Corinteni 15:1-4 ] 1. Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas 2. si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. 3. V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; 4. ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; FITI SALVAT ASTAZI. CINE NU VA FI MANTUIT VA ARDE DE VIU IN IAD LA NESFARSIT!!! Draga prietene daca citesti si vrei sa fii salvat,sa ajungi in rai,am o veste buna pentru tine. Isus a murit, a fost ingropat si a inviat dupa 3 zile pentru a-ti ierta pacatele. Crede acest lucru si vei ajunge in rai. Este atat de usor.Doar crede!!!!! Nu trebuie sa renunti la pacatele tale sau sa te reabilitezi,oricum nici nu vrei si nici nu vei putea. Trebuie doar sa crezi ca Isus ti-a platit pacatele murind,fiind ingropat si inviind dupa 3 zile. Crede si vei avea certitudinea ca vei ajunge in rai. Astfel Dumnezeu a hotarat ca noi sa fim salvati. [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." [ Fapte 16:30-31 ] "30. i-a scos afara si le-a zis: "Domnilor, ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit?" 31. Pavel si Sila i-au raspuns: "Crede in Domnul Isus, si vei fi mantuit tu si casa ta." " cum-ajung-in-rai.info

-1 (1 vot)