Buzău

articolul anterior articolul urmator

Autorităţile închid încă o şcoală din municipiul Buzău, din cauza îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2

0
8 Oct 2020 16:56:43
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

De vineri, Şcoala Gimnazială nr. 7 din Dorobanţi intră în scenariul roşu. Orele se vor desfăşura exclusiv online, timp de două săptămâni. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, desfăşurată joi, 8 octombrie 2020.


Au fost actualizate scenariile de desfăşurare a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Buzău, în contextul apariţiei cazurilor de infectări cu noul Coronavirus, în rândul elevilor şi cadrelor didactice.

A fost suspendată desfăşurarea cursurilor ”faţă în faţă” la Colegiul Naţional ,,Bogdan Petriceicu Haşdeu” din municipiul Buzău, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3 (online).

A fost suspendată desfăşurarea cursurilor ”faţă în faţă”  la Şcoala Gimnazială nr.7, din municipiul Buzău, până la data de 16.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3 (online).

De asemenea, s-a suspendat desfăşurarea cursurilor ,,faţă în faţă” la clasa a XII-a E de la Liceul Teoretic ”Alexandru Marghiloman”, din municipiul Buzău, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3 (online).

A fost suspendată desfăşurarea cursurilor,,faţă în faţă” la Grupa ”Căpşunelele Vesele” de la Grădiniţa cu program prelungit nr.2 Râmnicu Sărat, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3 (online).

De asemenea, a fost adoptată hotărârea privind  reluarea cursurilor, faţă în faţă, la 
la clasa a VII –a A de la Şcoala Gimnazială ” Dionisie Romano” din municipiul Buzău, începând cu data de 08.10.2020, la Liceul Teoretic Ruşeţu, începând cu data de 12.10.2020 şi la  clasa a VI-a B de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă, din municipiul Buzău, începând cu data de 13.10.2020.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările