Buzău

articolul anterior articolul urmator

Autorităţile trimit acasă zeci de copii din patru şcoli buzoiene. Care sunt clasele care vor învăţa exclusiv online

0
7 Oct 2020 20:25:14
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Zeci de elevi de la Colegiul B.P. Hasdeu, Liceul cu Program Sportiv, Şcoala nr. 1 din Buzău şi de la Şcoala Pârscov vor învăţa exclusiv online, după confirmarea unor cazuri de COVID-19 în rândul colegilor şi profesorilor.


În cadrul şedinţei CJSU de miercuri, au fost actualizate scenariile de desfăşurare a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Buzău, în contextul apariţiei cazurilor de infectări cu noul Coronavirus, în rândul elevilor şi cadrelor didactice.

Se suspendă cursurile ,,faţă în faţă” la clasa a X-a F de la Colegiul Naţional ,,Bogdan Petriceicu Hasdeu” din municipiul Buzău, până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3 (online).

Se suspendă cursurile ,,faţă în faţă” la clasa a VIII-a B de la Liceul cu Program Sportiv ,,Iolanda Balaş” din municipiul Buzău, până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3 (online).

Se suspendă cursurile ,,faţă în faţă” la clasa a VI-a B – grupa nr. 2 de la Şcoala Gimnazială ”Vasile Voiculescu” Pârscov,  până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3 (online);

Se suspendă cursurile ,,faţă în faţă” la clasa a V-a A şi clasa a VI-a B de la Şcoala Gimnazială ”Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău, până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfăşurându-se după scenariul 3 (online).

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările