Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Poliţia caută un bărbat care ar putea clarifica misterul bebeluşului găsit mort în bena unui autoturism

0
28 Oct 2013 11:26:40
Autor: Iulian Bunila
Bărbatul căutat de poliţie
Bărbatul căutat de poliţie

După trei luni de la descoperirea unui cadavru de nou-născut în bena unui autoturism, anchetatorii continuă să întâmpine greutăţi în ceea ce priveşte identificarea mamei, principalul suspect în acest caz. Oamenii legii caută acum un bărbat, surprins de o cameră de supraveghere a unei farmacii, care se pare că ar deţine informaţii legate de caz. Şi această persoană trebuie mai întâi identificată.

 
Poliţiştii şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău continuă activităţile ce se impun în vederea identificării mamei nou-născutului al cărui cadavru a fost găsit în ziua de 21 iulie 2013, în bena unui autoturism parcat pe raza municipiului Buzău, pe o alee dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu şi clarificării tuturor împrejurărilor în care a fost comis omorul.
 
În acest context, anchetatorii solicită unui bărbat care apare în imaginile surprinse în după-amiaza zilei de 22 iulie de camerele de supraveghere dintr-o farmacie situată în apropierea locului în care a fost găsit nou-născutul, să se prezinte la poliţie pentru a se clarifica dacă deţine informaţii ce pot fi utile anchetei.
 
De asemenea, poliţiştii solicită persoanelor care îl recunosc pe bărbatul respectiv să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, pentru a furniza date ce pot duce la identificarea lui.
 
În dimineaţa zilei de 21 iulie 2013, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că în bena unui autoturism ce era parcat pe o alee dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu, a fost găsit cadavrul unui făt de sex bărbătesc.
 
În urma efectuării necropsiei cadavrului fătului de sex bărbătesc, medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău au constatat că acesta a fost născut la termen, iar moartea a fost violentă. 
 
În cadrul activităţilor demarate de la sesizarea acestui incident, au fost efectuate investigaţii, audieri, verificări la unităţi spitaliceşti, cabinete medicale şi unităţi farmaceutice, la aceste operaţiuni fiind angrenate efective de la mai multe structuri operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
 
CITEŞTE ŞI VIDEO Bebeluş mort, găsit în remorca unui autoturism

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii