Buzău

articolul anterior articolul urmator

Biroul Vamal Buzău, declarat focar de coronavirus de către autorităţile sanitare

0
12 Aug 2020 15:55:23
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Direcţia de Sănătate Publică anunţă că la nivelul judeţului Buzău sunt active opt focare de infecţie cu SARS-Cov-2. Cei mai mulţi bolnavi sunt în azilul ”Sfinţii Constantin şi Elena”, din Costeşti, unde 17 persoane au fost confirmate pozitiv.  La Biroul Vamal de Interior Buzău, trei persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.


Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, Secţia ATI, figurează în continuare cu 12 persoane confirmate pozitiv, iar Secţia Neonatologie, cu trei cazuri.

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău sunt 3 persoane confirmate pozitiv, la căminul pentru vârstnici din Aldeni sunt patru persoane confirmate pozitiv, iar la Căminul pentru persoane vârstnice ”Sfinţii Constantin şi Elena” din  Costeşti sunt 17 persoane confirmate pozitiv.

O societate comercială din municipiul Buzău are patru angajaţi confirmaţi pozitiv, iar o alta firmă, tot din Buzău, cinci bolnavi din rândul personalului. La Biroul Vamal de Interior Buzău au fost testate pozitiv trei persoane. 

În toate aceste cazuri, Direcţia de Sănătate Publică a recomandat o serie de măsuri, precum: internarea persoanelor confirmate COVID-19, testarea contacţilor simptomatici, izolarea la domiciliu, împreună cu ceilalţi membri ai familiei care locuiesc la aceeaşi adresă, timp de 14 zile, aplicarea procedurilor de curăţenie şi dezinfecţie terminală, intensificarea măsurilor de curăţenie şi dezinfecţie continue, respectarea măsurilor pentru prevenirea şi limitarea răspândirii Coronavirusului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările