Buzău

articolul anterior articolul urmator

Brandul municipiului Buzău a învins Paris şi a obţinut aurul pentru cel mai bun brand de oraş din Europa VIDEO

13
24 Jun 2021 09:19:20
Autor: Iulian Bunila
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Brandul de oraş al municipiului Buzău a câştigat competiţia cu cel al oraşului Paris şi a obţinut aurul pentru cel mai bun brand de oraş din Europa în finala Galei „Transform Awards" desfăşurată, miercuri seară, la Londra. Municipiul Buzău a fost înscris în competiţia europeană cu logo-ul "Buzău Oraş deschis", realizat în anul 2018 de către Adrian Mironescu.

Acesta şi-a înscris creaţia în concursul european şi a câştigat aurul în faţa capitalei Franţei, Paris.

Deşi a vrut să fie prezent la Londra, din cauza restricţiilor sanitare, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, nu a putut face deplasarea. Acesta a urmărit gala care a fost transmisă în direct pe Facebook alături de creatorul logo-lui Adrian Mironescu şi de câţiva angajaţi ai Primăriei în sala de şedinţe a Consiliului Local Municipal Buzău.

”Este un moment extraordinar care, iată, lansează Buzăul şi pe mapamond. Este cea mai importantă publicaţie din domeniu care ţine această competiţie peste tot in lume, la New York, Londra, Dubai şi Shanghai. Am început această poveste cu logo-ul în 2018 când a câştigat un tânăr de la Iasi, Adrian Mironescu care a lucrat cu noi pentru a defini un brand. Buzău oraş deschis viitorului, Buzău oraş deschis culturii, Buzău oraş deschis educaţiei, Buzău oraş deschis sportului, Buzău oraş deschis dezvoltării. Ne-am angajat pe un drum, să ducem Buzăul cât mai sus şi iată că sunt etape care se îndeplinesc, iar ceea ce s-a întâmplat în această seară este un moment extraordinar, care ne-a aşezat acolo undeva foarte sus şi lumea începe să ştie de noi atât din România cât şi din străinătate Vă mulţumesc pentru încredere! Un brand mare se face cu toţi buzoienii, chiar şi cei care m-au criticat. Este un rezultat extraordinar, sunt emoţionat, dar mă determină şi mai mult să merg pe acest drum", a spus primarul Constantin Toma la finalul galei.

VIDEO Momentul anunţului

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Pitrea Piron
24.06.2021, 09:28:15

Haha - beton, cum se zice pe la Bucuresti., Buzaul bate Parisul! d'acu incolo nu o sa mai fie "Yves Saint Laurent Paris Eau de Parfum " ci ""Yves Saint Laurent Buzau Eau de Parfum " Buzaul asta e plin de surprize. Parca a mai fostu unu' acolo, Razvan Dinca director de teatru la Buzau care a fost un faimos director al operei din Bucuresti?

+2 (6 voturi)
Zev Zevescu
24.06.2021, 09:39:32

Pitrea - da, dar nu cu numele de brand ‘Buzau’. Eu zic sa se cheme, dupa asta, Beauzoix! “Yves Saint Laurent Beauzoix Eau de Parfume" suna perfect marketabil. Sau marketingibil. Sau cum se spune in corporateza.

-3 (9 voturi)
Zev Zevescu
24.06.2021, 09:43:13

PS - mistoul la o parte, bravo lor!

-5 (7 voturi)
Pitrea Piron
24.06.2021, 09:58:43

Fara a fi Gica contra, m se pare paradoxala aceasta victore. Sa punem si noi mana pe bradu' ala de Buzau si sa pipaim bine in comparatie cu cel al Parisului Par example: in imaginea de mai sus langa catedrala in stanga, vedem un exponat extraordinar ar arhitecturii realist-comuniste, un bloc proletar pentru clasa muncitoare, care da clasa blocurilor turn proletare din suburbiile pariziene. Sau: eleganta dominsoarelor din Buzau face sa paleasca eleganta frantuzoaicelor la defilarile de moda. Si asa mai departe.. Chestia cu deschisu' e anticipator abstracta. Sa nu-mi zica mie nimeni ca Parisul e..inchis. Io cred ca englezii au vrut sa trozneasca francezii ca urmare a razboiului carnatilor in irlanda de nord si au votat asa in ciuda cu Buzaul, sa lesine Parisul.

+1 (5 voturi)
Fleur Fleur
24.06.2021, 09:49:58

Foarte bine daca s-a investit in Buzau, mie personal mi-e drag acest oras, dar usor cu pianul pe scari :) doar nu-si inchipuie nimeni ca acum or sa navaleasca hoardele de turisti. Adica tot mapamondul o sa renunte la Notre Dame si Sacré Coeur pentru ca o publicatie obscura a ales Buzaul in locul Parisului:) Ar fi interesant de stiut daca nominalizarile nu sunt cumva contra cost, asta nu se precizeaza in articol.

+4 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările