Buzău

articolul anterior articolul urmator

Buzăul are 11 focare de infecţie cu coronavirus. Medici, poliţişti şi pompieri, printre bolnavi

1
14 Jul 2020 16:46:19
Autor: Iulian Bunila

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului au fost confirmate 18 de cazuri de COVID-19, 8 pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi în laboratoare private. Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 15 şi 74 de ani şi au fost internaţi, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.


Conform datelor oficiale, în judeţul Buzău, sunt active, în prezent, 11 focare de infecţie cu SARS-Cov2.

Centrul rezidenţial pentru recuperarea şi reabilitarea copilului cu tulburări de comportament nr. 5 Beceni are 20 de persoane confirmate pozitiv cu COVID-19, Direcţia de Sănătate Publică are 14 bolnavi, Complexul de servicii pentru copilul cu handicap sever nr. 8 Buzău, 5 persoane confirmate pozitiv.

La Centrul de Dializă sunt 7 persoane confirmate pozitiv, la Electrica Furnizare Râmnicu Sărat, 3 persoane infectate, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie sunt 8 cadre confirmate pozitiv, iar la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate sunt 4 persoane confirmate pozitiv cu SARS-Cov2.

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost confirmate pozitiv 3 cadre iar o societate comercială din municipiul Buzău are 8 persoane confirmate.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 842, 540 persoane fiind declarate vindecate şi externate. De asemenea, numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, este de 24.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Shenghen Alikianos
14.07.2020, 18:49:36

Buzău ? Nu cred. Păi, îl aveți pe CIORLACIU acolo. Nu dă ordin să dispară COVID - 19 ?