Buzău

articolul anterior articolul urmator

Buzoianul Cristinel Romanescu a plecat cu lotul României de tenis de masă la Olimpiada din Brazilia

0
27 Jul 2016 10:44:07
Autor: Iulian Bunila

„Ne  dorim cel puţin o medalie la Rio!”, acesta este gândul preşedintelui Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Din lotul României care se va deplasa în Brazilia va face parte si un buzoian, Ovidiu Ionescu.


Delegaţia României, condusă de Cristinel Romanescu, a plecat miercuri la Rio.

Tenisul de masă este sportul unde românii reuşesc, an de an, să obţină medalii la concursurile internaţionale. Oficialii forului naţional de tenis speră ca şi la Jocurile Olimpice de la Rio să se întâmple la fel. 

Cristinel Romanescu, preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, este ]ncrezător că tenismenii români pot să câştige cel puţin o medalie în Brazilia.

Componenţii lotului de tenis de masă al României au plecat miercuri spre Rio de Janeiro, unde vor sta o perioadă de 20 de zile. Deşi mulţi sportivi din toată lumea au evitat să meargă în Brazilia de frica virusului Zyka, unul dintre ei fiind chiar românca Simona Halep, Romanescu a menţionat că nu îi este teamă de acest virus atât de mediatizat în ultima perioadă. 

România este reprezentată la Jocurile Olimpice de la Rio de tenismenii Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Adrian Crişan, şi buzoianul Ovidiu Ionescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii