Buzău

articolul anterior articolul urmator

Buzoienii plătesc mai puţin pentru deşeurile menajere

0
25 Aug 2017 09:04:38
Autor: Iulian Bunila

Proiectul de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciile de salubrizare a fost aprobat, joi, dar cu un amendament. Astfel, preţul de ridicare a deşeurilor menajere a fost redus cu 9 bani pentru populaţie. Majorarea tarifului ar fi trebuit să survină ca urmare a stabilirii taxei de 80 lei pe tona de deşeuri depuse la groapa ecologică.


În şedinţa ordinară de astăzi a Consiliului Local Municipal a fost supus aprobării şi proiectul de hotărâre referitor la modificarea tarifelor pentru serviciile de salubrizare. Consilierii opoziţiei, cu sprijinul unor asociaţii de proprietari, au solicitat un amendament la acest proiect.

Opoziţia a solicitat ca preţul prevăzut în proiect pentru serviciile oferite populaţiei, de 11,10 lei de persoană să revină la cel anterior, care era de 11,01 lei.

Vineri se va afla şi dacă ADI Buzău va aproba eliminarea taxei pentru apa pluvială pentru abonaţii casnici. Primarul Constantin Toma a primit astăzi un mandat special pentru a vota punctul 5 de pe ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008” din 25 august.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările