Buzău

articolul anterior articolul urmator

Caz de groază în Buzău. A ţinut cadavrul mamei lui în grădină, câteva luni, pentru a-i încasa pensia

0
2 Oct 2021 10:13:10
Autor: Costel Crangan, Iulian Bunila
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Oribila întâmplare a avut loc într-un sat din judeţul Buzău. Autorul, un bărbat de 51 de ani, a fost dat în vileag de poştaş, căruia i s-a părut suspect că bărbatul încasează cu regularitate pensia bătrânei, iar acesta nu mai fusese văzută de nimeni de câteva luni.

Poliţiştii din Buzău au început o anchetă legată de o posibilă crimă petrecută într-o localitate din judeţ. 

Conform anchetatorilor, cercetările au început în urma sesizării unui poştaş care îi ducea pensia unei bătrâne din satul Puieşti, judeţul Buzău, care a afirmat că nu o mai văzuse de câteva luni pe femeia în vârstă de 90 de ani, banii fiind încasaţi de fiul acesteia.
 
Acesta i-a spus poştaşului că mama lui este la pat, bolnavă, iar când acesta a cerut să o vadă bărbatul a refuzat, sub pretextul că nu-i curăţenie în casă şi miroase cam urât.
 
În urma cercetărilor, oamenii legii au găsit cadavrul femeii în grădina casei în care locuia cu fiul său, un bărbat de 51 de ani. Cadavrul era acoperit cu un morman de vegetaţie uscată.
 
„Poliţiştii Secţiei 8 Râmnicelu au fost sesizaţi direct de către factorul postal din comuna Puieşti despre faptul că, de mai multe luni nu a mai observat o bătrână de 90 ani. Din primele verificări a rezultat că bătrâna ar fi decedată din primăvara acestui an, iar fiul său, de 51 ani, cunoscut ca şi consumator de alcool, a dus-o în gradina casei şi a acoperit-o cu vegetaţie, pentru a încasa pensia în continuare”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Din datele preliminare s-a stabilit că femeia ar fi murit în primăvară. Conform aceloraşi surse, pe cadavru nu au fost găsite urme vizibile de violenţă, ancheta fiind încă în curs de desfăşurare.
 
Nu este exclusă varianta unei crime, însă este luată în calcul mai degrabă ipoteza morţii naturale a bătrânei, existând indicii că fiul bătrânei ar fi ascuns decesul doar pentru a încasa în continuare pensia.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările