Buzău

articolul anterior articolul urmator

Conducerea Inspectoratului Şcolar Buzău, sancţionată din nou de Minister

0
29 Mar 2018 16:34:52
Autor: Iulian Bunila

Au sosit rezultatele reevaluărilor efectuate de Ministerul Educaţiei după contestaţiile din februarie, când inspectorii generali şcolari din 13 judeţe au susţinut că nu s-a respectat procedura. Miercuri, conducerea IŞJ Buzău a aflat că ultimele calificative obţinute de cele trei şefe ale învăţământului buzoian nu diferă de primele.


Mai precis, activitatea inspectorului şcolar general Florina Stoian şi a adjunctelor Daniela Palcău şi Nela Wamsiedel au fost evaluată drept „nesatisfăcătoare”, ceea ce presupune că acestea îşi vor pierde funcţiile.

„Rezultatele nu au fost comunicate oficial însă informaţia a ajuns la noi la Inspectoratul Şcolar. În urma contestaţiei depuse de noi au stabilit că merităm tot calificativul nesatisfăcător. Aşteptăm documentul de la Minister după care vedem ce vom face”, a declarat Florina Stoian.

Chiar înainte să afle deznodământul contestaţiei, Florina Stoian, împreună cu adjuncta Daniela Palcău şi alţi şefi din zece inspectorate şcolare, a depus o plângere la DNA, îndreptată împotriva a şase funcţionari din Ministerul Educaţiei şi a unui secretar de stat, acuzaţi de abuz în serviciu, fals şi uz de fals.

Nu este exclus ca noile calificative să vină ca urmare a plângerii la DNA. Acelaşi calificativ, nesatisfăcător, au primit şi inspectorii şcolari generali şi adjuncţi ai inspectoratelor şcolare din Ialomiţa şi Giurgiu.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările