Buzău

articolul anterior articolul urmator

Copiii unui centru de plasament din Bucureşti au nevoie de ajutorul nostru pentru a ajunge în tabăra de la Bisoca

0
27 Jul 2016 11:52:02
Autor: Iulian Bunila

Fundaţia buzoiană Sfântul Sava, administrată de părintele Mihail Milea, le oferă copiilor unui centru de plasament din Bucureşti cazare şi masă gratuită pentru un sejur de câteva zile, însă organizatorii taberei nu au banii necesari deplasării. Printr-un mesaj postat pe Facebook, Asociaţia pentru copii şi bătrâni Sfântul Hristofor face apel la bunăvoinţa oamenilor pentru a strânge suma necesară.

 
”Întrucât unul din obiectivele noastre îl reprezintă creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor instituţionalizaţi într-un mod frumos şi duhovnicesc, ne-am gândit să organizăm pentru anul acesta prima tabără de vară pentru copiii de la Centrul de Plasament Robin Hood, Sector 4 Bucureşti. La organizarea acestei tabere de vară contribuie şi Fundaţia pentru copii şi bătrâni Sfântul Sava din Buzău, care ne oferă gratuit masa şi cazarea pentru copii, educatorii acestora cât şi pentru voluntarii asociaţiei noastre”, este mesajul fundaţiei. 
 
Tabăra de la Bisoca este programată pentru intervalul 29 august -2 septembrie 2016. ”Aici copiii se vor bucura de priveliştea minunată, de munţii falnici şi măreţi, de lacul din apropierea taberei, dar şi de locurile minunate din zonă. Văile frumoase, pline de verdeaţă, arată colţişorul de Rai al Bisocii, stâna de oi, a lui Barbu Bucur. Tabăra de vară este numită: Tabăra de la Bisoca, bucurie pentru toţi, desfăşurată în cadrul proiectului Clipe de bucurie pentru copii instituţionalizaţi”, se mai arată în descriere.
 
Vor participa 22 de persoane, între care 15 copii şi şapte adulţi. Pentru deplasare, organizatorii au nevoie de suma de 2.200 lei, care include costurile pentru transport, frana pentru drum şi materiale de joacă. Pentru donaţii a fost comunicat contul BCR, Sucursala Unirea, Asociaţia pentru copii şi bătrâni Sfântul Hristofor: RO40RNCB0082146658150001. Mai multe informaţii, aici.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările