articolul anterior articolul urmator

Cum preparăm carnea de miel ca să-i înlăturăm mirosul specific - sfaturile unui chef

9
25 Apr 2016 04:07:37
Autor: Iulian Bunila
Carnea de miel îşi pierde mirosul de seu, dacă este preparată ca la carte   Sursa foto: nicolaitand.ro
Carnea de miel îşi pierde mirosul de seu, dacă este preparată ca la carte   Sursa foto: nicolaitand.ro

9 Comentarii

Adi Fatol
25.04.2016, 11:47:12

cuvantul "BUCATAR" mai exista in limba romana? mai nou toti sunt chefi

+3 (3 voturi)
M Costi
25.04.2016, 17:19:42

Intrebare foarte corecta !

+3 (3 voturi)
Cristi Ice
25.04.2016, 23:07:06

salut cu respect ! as dori sa va informez! ptr ca nu lucrez in Romania ca sa ma numesc bucatar sef si lucrand afara unde bucatar se traduce cook , diferenta dintre ce ati scris acolo si dumneavoastra care nu stiti care este scara ierarhica va informez ca ptr a ajunge Chef din bucatar ...va va trebui ani multi de experienta plus scoli academii de arte culinare etc ...pe scurt informatia aceasta care va deranjeaza pe dumneavoastra...este banala ! va doresc sarbatori de Pasti fericite alaturi de familia dumneavoastra , si incercati retetele mele pentru ca despre ele erau vorba ...si putin despre mine ptr ca ...sunt ale mele :)

-1 (1 vot)
Gabi Marian
26.04.2016, 06:03:43

In vremea copilariei in fiecare an aveam miel de Paste de la bunicul care crestea oi.Niciodate carnea nu a mirosit asa cum spune in articol . Scretul este cum jupoi mielul dupa sacrificare , am vazut cum proceda si am inteles de ce nu mirosea carnea.

+1 (1 vot)
Imobiliare Campina Matos
26.04.2016, 17:48:47

Comentariu considerat abuziv.