Buzău

articolul anterior articolul urmator

Doi morţi şi 39 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, în judeţul Buzău

0
11 Aug 2020 16:37:11
Autor: Iulian Bunila

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  judeţul Buzău au fost confirmate 39 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. 12 pacienţi au fost testaţi şi diagnosticaţi la laboratoare private iar un pacient a fost testat într-o unitate sanitară din alt judeţ.


Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 16 şi 91 de ani. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

Din păcate, au fost înregistrate şi două decese în rândul pacienţilor confirmaţi cu COVID-19.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 78 de ani, testat la cerere într-un laborator privat de analize, internat după confirmare la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, cu o stare medie spre severă. 

Evoluţia a fost nefavorabilă şi a fost transferat pe secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi, unde a decedat. Suferea de insuficienţă renală acută şi de hepatită reactivă nespecifică.

Cel de-al 43 buzoian decedat este o pacientă în vârstă de 89 de ani care s-a prezentat la Camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău cu simptomatologie respiratorie medie-severă. 

A fost confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2 şi transferată la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Evoluţia a fost nefavorabilă şi la scurt timp a survenit decesul. Avea hipertensiune, diabet şi chist cerebral.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările