Buzău

articolul anterior articolul urmator

Expoziţie de arheologie şi spectacol de teatru, în Buzău, de Ziua Culturii

0
13 Jan 2021 18:56:42
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Ziua Culturii Naţionale va fi marcată, vineri, la Muzeul Judeţean Buzău, prin mai multe evenimente la care este permisă prezenţa publicului, dar cu respectarea normelor de distanţare fizică.


Programul cuprinde prezentarea unui bilanţ al activităţilor Muzeului Judeţean în 2020, lansări de carte dar şi prezentarea ofertei culturale a muzeului pentru acest an.

Cap de afiş al manifestărilor organizate în data de 15 ianuarie este o expoziţie de arheologie, cu zeci de exponate prezentate în premieră.

Teatrul „George Ciprian” din Buzău marchează Ziua Naţională a Culturii prin spectacole online oferite gratuit publicului buzoian, dar nu numai. Astfel, vineri, 15 ianuarie, Teatrul „George Ciprian” va oferi acces gratuit publicului, atât pe Facebook, cât şi pe YouTube, la cele mai recente spectacole, producţii proprii, ale unor mari dramaturgi români. Este vorba despre spectacolele „Conu Leonida”, de I.L. Caragiale, „O noapte furtunoasă”, de I.L. Caragiale, şi „Despre iubire sau aşa ceva...” 

Spectacolele de teatru sunt disponibile pentru 24 de ore şi pot fi urmărite de vineri, 15 ianuarie, ora 9:00 până sâmbătă, 16 ianuarie, ora 9:00.

Ziua de 15 ianuarie, aleasă ca Zi a Culturii Naţionale, prin hotărâre adoptată acum 10 ani, de Camera Deputaţilor, reprezintă data naşterii poetului naţional al românilor, Mihai Eminescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările