Buzău

articolul anterior articolul urmator

Focare de COVID-19, în mai multe spitale şi cămine de bătrâni din judeţul Buzău

0
23 Nov 2020 16:57:58
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Un nou raport al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău cu privire la situaţia focarelor de infecţie cu SARS-CoV-2 indică o avalanşă de cazuri în unităţi medicale şi centre de asistenţă socială de pe raza judeţului.


Au apărut noi focare în Spitalul Judeţean Buzău, spitalul de psihiatrie Săpoca, o unitate medicală privată şi la centrele de asistenţă socială din Pogoanele şi Berca.
 
La Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, Secţia Neurologie, sunt 28 persoane confirmate pozitiv. În Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca sunt 46 persoane confirmate pozitiv.

La Secţia Psihiatrie Cronici 5 Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca sunt 14 persoane confirmate pozitiv. La Secţia Psihiatrie Cronici 6 Ojasca a aceluiaşi spital sunt 15 persoane confirmate pozitiv.

Tot în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, la Secţia Paliative Ojasca, 15 persoane au fost confirmate pozitiv. La Centrul de Asistenţă Medico-Socială Pogoanele au fost confirmate pozitiv 19 persoane, la Căminul de bătrâni Filantropia, din Berca, 94 de  persoane au fost diagnosticate cu COVID-19. 

Mai sunt focare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău, unde 9 persoane au fost confirmate pozitiv, la un laborator de analize privat din Buzău, cu 6 persoane confirmate pozitiv, la un spital privat din Mărăcineni, cu 15 persoane confirmate pozitiv.
 
Primăria Poşta Câlnău a fost declarată focar de coronavirus după ce 14 persoane au fost confirmate pozitiv, iar la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău, Serviciul Arme, 4 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările