Buzău

articolul anterior articolul urmator

”Focul Viu” şi ”Barajul Siriu”, printre bijuteriile cu care Buzăul a strălucit la Târgul de Turism

0
20 Nov 2012 00:17:44
Autor: Iulian Bunila
Judeţul Buzău a fost reprezentat cu succes la Târgul de turism                                    FOTO: Iulian Bunilă
Judeţul Buzău a fost reprezentat cu succes la Târgul de turism                                    FOTO: Iulian Bunilă

Judeţul Buzău a beneficiat de o promovare intensă la Târgul de Turism al României, desfăşurat în perioada 15-18 noiembrie 2012, la Romexpo. Manifestarea a reunit elita firmelor din domeniul turismului, atât din ţară, cât şi din întreaga lume.Summary

Activităţile de informare şi promovare au fost realizate prin distribuirea de fluturaşi, pliante, broşuri, ghiduri turistice, DVD-uri, hărţi  şi afişe conţinând prezentarea a 13 obiective turistice din judeţul Buzău: Focul Viu de la Terca, Grunjul de la Mânzăleşti, Platoul carstic de la Meledic, Barajul de la Siriu, Muzeul Judeţean Buzău alături de muzeele satelit-Muzeul Municipal Râmnicu Sărat, Casa Vergu-Mănăilă, Casa Memorială “Vasile Voiculescu” şi Muzeul Chihlimbarului de la Colţi- precum şi Tabăra de Sculptură de la Măgura, Palatul Comunal din Buzău, Ansamblul Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei şi Mănăstirea Ciolanu.

Standul amenajat de fundaţia Pro Civitas a fost vizitat, pe perioada celor patru zile ale târgului, de un număr de aproximativ 7000 de persoane. Publicul vizitator a fost format din potenţiali turişti, reprezentanţi ai tour-operatorilor şi agenţiilor de turism, precum şi alte persoane interesate.

Prin discuţii cu vizitatorii standului, dar şi prin activităţi de marketing derulate cu ajutorul celor nouă persoane angajate în cadrul proiectului, pe perioada târgului, alte 3500 de persoane au beneficiat de informare referitoare la obiectivele turistice din judeţul Buzău.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările