Buzău

articolul anterior articolul urmator

FOTO Rugbiştii de la Stejarul au sărbătorit promovarea în SuperLigă pe stadionul din Crâng

0
6 Oct 2013 13:23:24
Autor: Iulian Bunila
Rugbiştii de la Stejarul au sărbătorit promovarea în Superligă
Rugbiştii de la Stejarul au sărbătorit promovarea în Superligă

Echipa de rugby Stejarul Buzău, promovată deja în Superliga Naţională de Rugby după meciul câştigat la Iaşi, a încheiat campionatul cu o victorie în faţa formaţiei RC Bârlad. La finalul partidei de pe stadionul Gloria, rugbiştii buzoieni au primit medaliile de campioni ai Diviziei Naţionale de Seniori din partea oficialilor Federaţiei Române de Rugby. Acest moment a fost urmat de o cerere în căsătorie cu totul inedită.


Partida împotriva formaţiei Rugby Club Bârlad a fost o simplă formalitate pentru rugbiştii buzoieni. Meciul de pe stadionul Gloria a fost dominat de la cap la coadă de către elevii lui Eduard Suciu, scorul fInal înregistrat pe tabelă fiind 43 -11. Partida de sâmbătă s-a disputat în nocturnă pe stadionul din Crâng iar la finalul acesteia jucătorii formaţiei buzoiene au primit din partea conducerii clubului, a Primăriei şi a Federaţiei Române de Rugby medaliile de campioni, o cupă iar jucătorul Costică Merşoiu, care s-a retras din activitatea sportivă, a fost distins de trimisul federaţiei cu o plachetă pentru întreaga carieră rugbistică.

Bucuria sportivilor a fost udată din plin cu şampanie de care nu a scăpat nici măcar primarul Constantin Boşcodeală. 

După baia de şampanie, finanţatorul echipei Stejarul Buzău, Mario Maria Angelini, a fost purtat pe braţe de jucători iar la final, atât suporterii cât şi sportivii aflaţi pe teren au fost martorii unui moment emoţionant: jucătorul Stejarului, Alexandru Brăileanu, şi-a cerut iubita în căsătorie. Complici au fost toţi componenţii echipei Stejarul, care au afişat un banner pe care era scrisă cererea în căsătorie. Răspunsul afirmativ al fetei a fost aplaudat de întreg stadionul.

După încheierea festivităţilor de la stadion, sportivii şi staff-ul tehnic şi administrativ de la Stejarul Buzău s-au deplasat cu toţii la un local din oraş, unde au petrecut până în zori. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii