Buzău

articolul anterior articolul urmator

Lacrimi şi aplauze, la înmormântarea dascălilor care au murit carbonizaţi după un accident de circulaţie FOTO

0
29 Mar 2018 19:33:43
Autor: Iulian Bunila

Au curs râuri de lacrimi la Brăeşti. Toată suflarea comunei a fost la înmormântarea celor doi învăţători, soţ şi soţie, care au pierit la începutul săptămânii în cumplitul accident de la Sătuc. Gheorghe şi Ioana Ilie au fost înhumaţi în cimitirul satului în care au trăit şi au îndrumat multe generaţii de copii.

GALERIE FOTO 
 
Sute de persoane din toate cele opt sate ale comunei Brăeşti şi din localităţile învecinate, prieteni, elevi, foşti elevi, vecini, consăteni, profesori, părinţi, i-au condus pe ultimul drum terestru pe cei doi învăţători, soţ şi soţie, Gheorghe şi Ioana Ilie, scrie Girel Barbu pe pagina sa de Facebook.
 
”Zeci de coroane şi jerbe de flori, lumânări aprinse şi lacrimi, au însoţit coloana funerară întinsă pe un sfert de kilometru de drum. După slujba de prohodire au fost evocate vieţile celor doi dascăli, elogii pentru o carieră de excepţie, gânduri, amintiri. La scoaterea celor două sicrie din Biserica din Brăeşti mulţimea a aplaudat îndelung. Drum lin spre stele oameni frumoşi, dascăli dedicaţi, părinţi şi prieteni!”, a postat pe Facebook buzoianul care i-a cunoscut pe cei doi dascăli. 
 
Soţii Gheorghe şi Ioana Ilie, învăţători din comuna Brăeşti, au pierit luni după-amiază pe DN 10, la Sătuc, după ce un şofer de 26 de ani a intrat cu viteză în maşina lor. Autoturismul celor doi s-a aprins pe loc, victimele decedând carbonizate.
 
Cei doi soţi aveau 62 de ani şi se pregăteau de nunta fiului lor, programată peste doar câteva luni. 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările