Buzău

articolul anterior articolul urmator

Inspectoratul Şcolar Buzău funcţionează cu doi adjuncţi. Nela Wamsiedel revine în conducerea învăţământului buzoian

0
20 Oct 2016 16:00:48
Autor: Iulian Bunila
Nela Wamsiedel este cel de-al doilea adjunct al IŞJ Buzău
Nela Wamsiedel este cel de-al doilea adjunct al IŞJ Buzău

Ministerul Educaţiei a aprobat înfiinţarea unui nou post de inspector şcolar adjunct la Buzău. Pe noul post a fost numită Nela Wamsiedel, cea care a condus anul acesta IŞJ timp de câteva luni, cu delegaţie. Ea va rămâne în funcţie până la organizarea unui nou concurs.


După ce în 2010, odată cu reorganizarea Inspectoratelor Şcolare din ţară, s-a renunţat la schema cu doi adjuncţi, se revine la echipa de conducere a învăţământului buzoian compusă dintr-un inspector general şi doi adjuncţi. Astfel, vor face echipă cu şefa învăţământului buzoian, Florina Stoian, adjuncţii Daniela Palcău şi Nela Wamsiedel.

În trecut, Nela Wamsiedel a fost numită cu delegaţie inspector general al IŞJ Buzău, timp de câteva luni, după ce Geta Burducea a picat concursul în luna decembrie. În luna mai 2016, Wamsiedel a fost înlocuită în fotoliul de general al IŞJ Buzău de Florina Stoian care a obţinut o notă mai mare la concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru funcţia de inspector şcolar general.

Abia numită în funcţie, Nela Wamsiedel, noul inspector şcolar general adjunct, aşteaptă să-i fie delegate atribuţiile pentru a putea începe efectiv ativitatea. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările