Buzău

articolul anterior articolul urmator

IPJ Buzău angajează poliţişti din sursă externă, pentru 18 posturi

1
24 Sep 2021 15:51:17
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Inspectoratul de Poliţie Buzău a scos la concurs 18 posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie prin încadrare directă. Înscrierile se fac on-line până pe 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare.


Este vorba despre 9 posturi de ofiţeri de poliţie şi 9 posturi de agenţi de poliţie în specialităţile cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, comunicaţii şi informatică, logistică, ordine publică, pregătire profesională, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, rutieră şi relaţii cu publicul.

Înscrierile se fac on-line până pe 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 

Proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, respectiv proba practică, în funcţie de posturile pe care candidează, vor avea loc în perioada 21 – 29 octombrie, iar proba scrisă, de tip test grilă va avea loc pe 6 noiembrie.  

Vă mai recomandăm şi:
 
VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie
 
FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Tomescu Tom
24.09.2021, 16:20:56

Postul pentru relațiile cu publicul ... este cel mai interesant ... " Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică ".. ar trebui televizată ..🤣 Publicul este deja nerăbdător să aibă relații ... 🤣

Modifică Setările