Buzău

articolul anterior articolul urmator

Judeţul Buzău are 30 de cazuri noi de infectare cu Coronavirus. Doi bolnavi au murit la spitalul din Râmnicu Sărat

0
2 Jul 2020 14:03:56
Autor: Iulian Bunila

Judeţul Buzău a ajuns, joi, la 613 cazuri de infectare cu Coronavirus, 315 persoane fiind declarate vindecate şi externate. Numai în ultimele 24 de ore, autorităţile au raportat 30 de îmbolnăviri. Au fost înregistrate şi două decese ale unor pacienţi confirmaţi cu COVID-19.


Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au mai fost confirmate 30 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus. 

Patru pacienţi au fost testaţi şi diagnosticaţi la laboratoare private.

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 7 şi 85 de ani şi au fost internaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. 

Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

În ceea ce priveşte situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Buzău se prezintă astfel:  13 persoane se află în carantină instituţionalizată şi alte 555 persoane sunt izolate la domiciliu.

Potrivit DSP Buzău, au fost înregistrate şi două decese ale unor pacienţi confirmaţi cu COVID-19.

Pe lista deceselor apare figurează un bărbat în vârstă de 89 de ani, internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidităţi: tumoră vezică urinară recidivată, insuficienţă renală cronică acutizată, insuficienţă cardio-respiratorie acută, anemie secundară gravă.

Cel de-al doilea caz este o femeie în vârstă de 73 de ani, internată la Spitalul din Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidităţi: diabet zaharat insulino-necesitant, insuficienţă respiratorie cronică, plămân unic chirurgical, insuficienţă renală cronică, insuficienţă multiplă de organe.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările