Buzău

articolul anterior articolul urmator

Maestrul Ion Lucian a smuls ropote de aplauze la Gala VedeTeatru

0
23 May 2010 12:33:03
Autor: Iulian Bunila

S-a tras cortina şi peste cea de-a şaptea ediţie a festivalului VedeTeatru, câştigătorii ei fiind premiaţi aseară în cadrul unei gale, în care s-au acordat şi premii cu ocazia împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea teatrului.

Premiul publicului pentru cel mai bun regizor i-a fot acordat lui Alexandru Tocilescu pentru spectacolul „Sfârşit de partidă" iar pentru cei mai talentaţi tineri actori au fost premiaţi Mara Căruţaşu şi Mihail Conrad Mericoffer, din piesa „Vremea dragostei, vremea morţii".


Tot aseară au mai fost acordate premii aniversare unor actori, regizori şi sponsori care au fost alături de teatrul buzoian pe durata celor 15 ani de existenţă. Printre actorii premiaţi sâmbătă au fost buzoianul Lucian Ghimişi, Emil Hossu, Mircea Diaconu, Diana Lupescu şi maestrul Ion Lucian, care a fost distins cu un premiu special pentru că a jucat în primele spectacole ale teatrului, oferind astfel credit proiectului iniţiat de regretatul Paul Iochim.


"M-am urcat de prea multe ori pe această scenă dar acum nu m-am urcat pentru că scările mai trebuie şi coborâte, or mie, în cariera mea, nu mi-a plăcut să cobor, nici măcar cu 25 la sută"
, a spus maestrul Ion Lucian.Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările