Buzău

articolul anterior articolul urmator

O măicuţă cerşetoare din Râmnicu Sărat s-a dovedit a fi, de fapt, bărbat. „Chiar şi Dumnezeu a spus: cere şi ţi se va da”

7
26 Nov 2021 14:15:02
Autor: Iulian Bunila
Poliţia Locală Râmnicu Sărat
Poliţia Locală Râmnicu Sărat

O acţiune a poliţiştilor locali din Râmnicu Sărat s-a încheiat cu o scenă hilară. După ce au ridicat de pe stradă o măicuţă care cerea bani trecătorilor, la sediul poliţiei, aceştia au constatat că au de-a face cu un bărbat.

Vineri, 26 noiembrie, în timp ce patrula pe Strada Mihail Kogălniceanu, din Râmnicu Sărat, Buzău, în staţia mijloacelor de trasport public de persoane, un echipaj de Poliţie Locală a observat o persoană care părea suspectă. 
 
Aceasta era îmbracată în straie de măicuţă şi cerea bani trecătorilor. 
 
Măicuţa cerşetoare fost condusă la sediul Poliţiei Locale unde a fost legitimată, prilej cu care oamenii legii au constatat, uimiţi, că au în faţa lor un bărbat.
 
D.I. are 28 de ani şi domiciliază în judeţul Bacău. Bărbatul deghizat în măicuţă a fost sanctionat contravenţional, apoi condus la Poliţia Municipală pentru continuarea cercetărilor.
 
 
Falsa maicuţă spune că, deşi este bărbat, a reuşit, prin această metodă, să păcălească mulţi oameni. A apelat la această metodă pentru că munca este grea, iar banii se câştigă greu.

Tânărul recunoaşte că nu a muncit nicio zi în viata lui. El spune că îi este, totuşi, ruşine de ceea ce face, dar numai atunci când este prins, deoarece îl văd cei pe care i-a înşelat.

Bărbatul a mai înşelat oameni deghizat în femeie. S-a îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roşie, ca sângele, simulând lipsa unui braţ pierdut în urma amputării.

Politiştii locali din Râmnicu Sărat l-au prins pe tânăr exact când acesta se pregătea să părăsească municipiul. ”Chiar şi Dumnezeu a spus: cere şi ţi se va da”, le-a spus bărbatul din Bacău poliţiştilor. 

În ceea ce priveşte hainele monahale pe care le purta, bărbatul susţine că nu sunt veşminte bisericeşti, ci haine simple, cumpărate de la second-hand. Cerşetorul a fost amendat şi predat Poliţiei Municipale Râmnicu Sărat pentru continuarea cercetărilor.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Adrian Foangӑ
26.11.2021, 15:09:52

Nu fiti rai, se identifica drept femeie. Al de Sus aproba.

-17 (17 voturi)
Radu Mircea
26.11.2021, 15:41:56

Asta era o fongioaica din etnie.

-16 (20 voturi)
defu gabi
26.11.2021, 19:11:34

BOR oprise la un moment dat sistemul de colectare de donatii prin calugari ambulanti tocmai din cauza sarlatanilor cersetori profesionisti care se dau drept calugari/calugarite...

-10 (12 voturi)
Vest Romanati
26.11.2021, 19:39:25

E roman neaos,ceacanau,crestin ortodox,nu te mai da fata -mare.

Utilizator Adevărul
26.11.2021, 16:40:18

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările