Buzău

articolul anterior articolul urmator

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: ”Astăzi se aleg gospodarii oraşelor si judeţelor, nu oameni politici”

3
27 Sep 2020 10:00:00
Autor: Iulian Bunila
Foto Iulian Bunilă
Foto Iulian Bunilă

Preşedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers la ora 9.00 să voteze, la Şcoala Gimnazială „Episcop Dionisie Romano”, însoţit de câţiva colegi de partid din Buzău.


”Am votat pentru siguranţă şi dezvoltare, pentru siguranţa că în următorii 4 ani atât municipiul cât şi judeţul vor fi pe mâna unor adevăraţi administratori, care cu siguranţă vor continua dezvoltarea Buzăului, sper în acelaşi ritm ca în ultimii 4 ani. Cred că perioada umilinţei faţă de copii, de părinţi, de bunici, faţă de medici profesori, ia sfârşit”, a declarat Marcel Ciolacu la ieşirea din secţia de votare.

Marcel Ciolacu s-a declarat mulţumit atât de prezenţa românilor la urne cât şi de modul de organizare a votului în secţii.

”Prezenţa e dublă faţă de data trecuta, s-a întâmplat acelaşi fenomen ca în Polonia, s-au făcut estimări pesimiste iar votul va fi optimist şi prezenţa la urne la fel. Sper să nu-l vicieze adversarii. Astăzi se aleg gospodarii oraşelor şi judeţelor, nu alegem oameni politici, nu doctrine, alegem continuitate şi siguranţă”, a declarat Ciolacu.

Un număr de aproximativ 380.000 de buzoieni sunt aşteptaţi la urne, duminică, pe 27 septembrie, pentru a-i vota pe cei care vor conduce administraţia din localităţile în care locuiesc. Votul se desfăşoară în 426 de secţii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

mindrescu costel
27.09.2020, 10:10:28

ciosvarta de buzau te-ai referit la gospodarii psd ? daca la ei ai facut referire e buna gluma

+1 (1 vot)
costica cova
27.09.2020, 10:31:28

Perioada umilinței ia sfîrșit.....gura păcătosului, adevăr grăiește....30 de ani au fost mult prea mulți pentru gașca ta...

Paun Al
27.09.2020, 10:36:50

Deciziile in consiliile locale ale primariilor se iau politic , de majoritatile care se formeaza.

Modifică Setările